2014-09-16 09:09:29• hírek • astronet.hu

Napi horoszkóp: Bak - Váratlan találkozásra számíthat

Napi horoszkóp szeptember 16-ra a 12 csillagjegy szülötteinek.

Kos horoszkóp

Kos III. 21. - IV. 19.

Ma reggel úgy érzi, hogy fel tudná fordítani a világot. Azért csak lassan a testtel, nem kellene mindent egyszerre megváltoztatnia. Ha a végén mégsem jó valami, akkor így tudni fogja, mi a hiba pontosan.

Napi horoszkóp

Napi horoszkóp - Bika

Bika IV. 20. - V. 20.

Ma valamilyen új feladattal bízzák meg, ami egyelőre ismeretlen terepet jelent az ön számára, de ne aggódjon, élvezni fogja! A feladat valamiféle színészi képességet, vagy nagyobb empátiát igényel öntől. Szeretni fogja.

Napi horoszkóp

Napi horoszkóp - ikrek

Ikrek V. 21. - VI. 21.

Ideje lenne végre a függőben levő ügyeit elintéznie. Minél tovább halogatja a dolgot, annál lehetetlenebb lesz a végén meglelnie a megoldást. Kezdje mindjárt egy alapos rendrakással: a fejében, az íróasztalán!

Napi horoszkóp - rák

Rák VI. 22. - VII. 22.

Uralkodó bolygója a saját jegyébe lépett, a mai napon végre teljesen önmagának érezheti magát. Igaz, ez önnél mindig egyfajta zaklatottsággal járó állapot. Érzelmi kitöréseit nem tudja a magánéletére korlátozni.

Napi horoszkóp

Napi horoszkóp - Oroszlán

Oroszlán VII. 23. - VIII. 22.

Ön tele van tűzzel, szenvedéllyel, s ez a mai napon ki is törhet önből. Saját magát is meglepheti azzal, hogy milyen viharos érzelmeket vált ki önből egy bizonyos személy. Titkolózni kár, tárja ki a szívét az illetőnek!

Napi horoszkóp

Napi horoszkóp - Szűz

Szűz VIII. 23. - IX. 22.

Ma különösen nehezére eshet kompromisszumokat kötni, ám mégis meg kellene próbálnia. Ezzel időt nyerhet, amire ugyancsak nagy szüksége lehet a mai délutánon. Gondoljon a szerelemre, és adjon magának időt rá!

Napi horoszkóp

Napi horoszkóp - Mérleg

Mérleg IX. 23. - X. 22.

Ön meglehetősen nyugodt vérmérsékletű ember, ma mégis nehéz lehet önnek visszatartania a dühét. A Plútónak az uralkodó bolygóját érő fényszöge okozhatja kötözködő hajlamát. Kivéve, ha szerelembe folytja az energiáját.

Napi horoszkóp

Napi horoszkóp - Skorpió

Skorpió X. 23. - XI. 21.

Ma egészen máshogy alakul a napja, mint azt eltervezte volna. Ám ne bánkódjon emiatt: a szerelem miatt történik ez önnel. Hagyja, hogy ma a sors irányítsa a lépéseit! Vénusz csillaga ma önt támogatja, adja meg magát neki!

Napi horoszkóp

Napi horoszkóp - Nyilas

Nyilas XI. 22. - XII. 21.

Sikerült kitűnően beilleszkednie a munkahelyén, úgy tűnik, megtalálta álmai munkáját. És ez még akkor is így van, ha egyáltalán nem azt a munkát végzi, amit kitanult. Nyilasoknál ez gyakorta megtörténik. Ezért örök diák ön.

Napi horoszkóp - Bak

Bak XII. 22. - I. 19.

Váratlan találkozásra számíthat a mai napon, méghozzá igen kellemes találkozásra. Elsőre talán megretten az illetőtől, mert a múltban esetleg a haragosa volt. De ez egy esély a sorstól a békülésre. Éljen vele, írják együtt át a múltjukat!

Napi horoszkóp

Napi Horoszkóp - Vízöntő

Vízöntő I. 20. - II. 18.

Vegye komolyan a teste üzeneteit! Ha valamilye fáj, ha ropognak az izületei, vagy a haja hullik, annak mindnek oka van. Változtatnia kellene az életmódján, és utána kellene járnia egészségügyi bajainak. Látogassa meg az orvosát!

Napi horoszkóp

Napi horoszkóp - Halak

Halak II. 19. - III. 20.

Vannak bizonyos problémák, melyek akkor is megoldódnak, ha nem is foglalkozik velük. Ma azonban nem pont ilyennel áll szemben: a szokásos lustasága ma nem jön be. Ez egyszer vegye kezébe a sorsa irányítását!

Napi horoszkóp

Astronet.hu

Kapcsolódó hírek:
Legfrissebb apróhirdetések:
További friss hírek:
Valutaváltó:


# Orosz-ukrán háború # koronavírus # baleset # harmadik híd # körgyűrű # vakcina # Nagykároly # Szatmárnémeti
Kiemelt hírek:
Promó: